ops

Den här bloggen håller ju på att gå i botten, minst sagt. Jag har verkligen varit sämst på att uppdatera. Det är nog mest för att jag inte orkar och inte har haft tid. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag äter inte enligt LCHF just nu. Jag har haft det alldeles för stressigt och varit sjukt. Jag föregår ju inte med något bra exemepl. Det är just såhär man INTE ska göra. Men jag har så svårt för att få det att gå ihop med min vardag. Det funkar inte alls.. 

Tänk om världen ändå kunde fatta, man blir inte fet av fett och man ska inte äta halva tallriken med potatis, ris eller pasta. Den dagen skulle inte sitta fel just nu. Så man kan få produkter i affärena som man kan äta. 

Nej tack.. Jag ska försöka få mig själv tillbaka på fötterna och ta tag i det här. Måste fixa det här nu!...

/Rebecka

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Åh men tack så jättemycket!! :D

2008-12-03 @ 18:38:06
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Wysteriia

Svar: Tack för din fina kommentar :) Men inte ska du byta utseende med mig!

2008-12-16 @ 23:23:05
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Amir Akrouti

sv: vadå tror inte!? om jag säger att han gör det så gör han det, inget att tro eller inte tro på lixom?

2009-01-04 @ 14:56:15
URL: http://gaybloggen.com
Postat av: Pernilla

Hej läste din blogg lite snabbt sådär, jag håller på med Herbalife näringsprodukter uppbyggda av protein som kanske kan hjälpa dig. Herbalife är ingen batningskur utan ger dig rätt näring i kroppen så din kropp fixar viktnedgång och dessutom blir du piggare också, Jagär från Mora och kommer inom en snar framtid flytta hem, Låt mig bara berätta lite mer så kankse jag kan hjälpa dig på jakten efter en lättare vikt. Jag kan Nås på anntingen bloggen eller på [email protected] MVH pernilla (kan tillägga att herbalife är världsledade inom viktnegång och har en stor forskarstab bakomsig med läkare som har fått noblepriset för en av våra produkter) :)

2009-03-02 @ 21:25:19
URL: http://pernillaakesson.blogg.se/
Postat av: Linda

hej hopp!läste just din blogg.....och tänkte skicka lite motivation till dej! jag håller motivationen uppe genom att fixa underbara godsaker varje dag som jag FÅR äta...på min blogg hittar du några recept och mera kommer det i framtiden också!kolla in de vetja!

2009-04-26 @ 15:12:05
URL: http://www.bloggen.fi/lindabudd

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0